Vi fixar din mobil & surfplatta. Snabbt, Billigt & Enkelt!

N

12 Månaders Garanti

Vi på iService ger dig alltid 12 månaders garanti på utförd reparation. På så sätt hinner du testa den nya delen så att allt fungerar som det ska. Allt för att ge dig största trygghet.

Gratis Felsökning

Ibland vet man inte vad som är fel med sin telefon eller surfplatta.
Vi erbjuder därför alltid gratis felsökning så du inte behöver ta några risker.

Företagsavtal

Till er företagare har vi speciella avtal, utformade att passa er och era behov. Snabbt, enkelt och lönsamt.
Kontakta oss för mer info!

Kundservice

Vi brinner för bästa möjliga service.
Att du som kund blir nöjd prioriteras alltid först.

iService Karlstad

 

Vi är ett företag som specialiserat oss på reparationer av smartphones och surfplattor med lokal i Stora Coop Entrén på Bergvik Köpcenter i Karlstad.
Genom flera år av erfarenhet har vi utvecklat en ständigt snabb och flexibel service där kunden
i allmänhet får tillbaka sin enhet inom 10-60 minuter. Denna service erbjuds till både privat- och företagskunder!

Vision

Vi på iService Karlstad ser mobiltelefonens allt mer centrala roll hos människor idag. Att bli utan sin mobiltelefon i dagar eller veckor kan ställa till problem för alla. Vår målsättning är därför att möjliggöra för människor att kunna reparera sin mobil med kvalitét – snabbt, billigt och enkelt. Utan krångel. Utan väntan.

Kommunikation

Då vi från start har haft ambitionen att ge människor möjligheten till en snabb och billig reparationsservice arbetar vi ständigt mot en unik flexibilitet & tillgänglighet. Vi finns på telefon 10.00-20.00 (mån-fre) & 10-18 (lör-sön), samt på mail dygnet runt. Allt för att vi ska kunna hjälpa till med ert problem så snabbt och bra som möjligt!

Hållbar Utveckling

För oss är det en självklarhet att ta ansvar. Alla trasiga mobilskärmar som byts slängs inte, utan färdas vidare till andra företag som använder dessa delar för att produera nya produkter. Även om detta endast är ett litet bidrag för miljöförbättring så ser vi på iService Karlstad det som allas uppgift att hjälpa till på dem sätt man kan.